appelpaarden

Al jaren zetten Simone en Nico van Maaswaal zich in om de bloedlijnen in hun stoeterij te verbeteren. Daarvoor hebben zij de beste hengsten, passend bij hun merrielijnen, uitgezocht. Hun fokproducten bereiken in de sport (dressuur en springen) het allerhoogste niveau. Ook door collega-stoeterijhouders worden hun producten hoog gewaardeerd.

Over appelpaarden

De merries Fitou Eurocool’s Apple, Iggy Pop Apple, Jewel Apple, Liberlina Apple, Marilyn Monroe Apple, Empress Apple, First Lady Apple, Gold Apple, Iconic Apple en Iristeusi geven elk jaar een extra dimensie aan de bloesemtijd van het bedrijf door de geboorte van hun veulens.

Deze website is ingericht om de ontwikkeling van de stoeterij  te tonen. U hoeft daarvoor niet de wereld rond te reizen, fokproducten zijn verkocht naar de Verenigde Staten, Engeland, Italië, Iran, Saudi Arabië en Japan om maar een paar landen te noemen.
Hier heeft u een uitgebreid overzicht van de stoeterij die Nico van Maaswaal samen met zijn echtgenote Simone in ruim 40 jaar tijd opgezet hebben. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de contact-pagina

Onze paarden

Bekijk hieronder onze selectie dressuur-, spring- of tuigpaarden.

DRESSUURPAARDEN

Klik hier voor onze dressuurpaarden.

SPRINGPAARDEN

Klik hier voor onze springpaarden.

TUIGPAARDEN

Klik hier voor onze  tuigpaarden.

Geschiedenis

De paarden die niet meer in onze stallen staan, maar wel een ereplek op onze website verdienen, bekijkt u hier.

Neem contact op

Neem via dit formulier contact met ons op.