Appelpaarden

Pluk de vruchten van onze bloeiende fokkerij!

 

Stoeterij Van Maaswaal

Al jaren zetten Nico en Simone van Maaswaal zich in om de bloedlijnen in hun stoeterij te verbeteren. Daarvoor hebben zij de beste hengsten, passend bij hun fokmerries, uitgezocht.

De fokproducten van Stoeterij van Maaswaal reiken tot het allerhoogste niveau in de sport.
Ook door collega-stoeterijhouders worden hun producten hoog gewaardeerd.

First Red Cent Apple goedgekeurd bij het NRPS!

“Hij valt op door zijn rode kleur, is stoer, heeft een mooi front en veel schakelvermogen. De beweging is aldoor bergopwaarts met veel houding, en daarbij komt de hengst steeds goed tot dragen”, aldus de hengstenkeuringscommissie.

Norking Apple gehandhaafd voor de fokkerij!

Op de thuisbasis van Norking Apple, de HvM stal in Hoornsterzwaag, maakte hij de verwachtingen waar tijdens zijn afstammelingenkeuring. De veulens waren zeer tuigtypisch. Norking Apple vererft houding en beweging. Een aanwinst voor de...

Noble Apple en David Ljungcrantz winnen GMB voor 5-jarigen

Noble Apple en David Ljungcrantz winnen de GMB competitie voor 5 jarige paarden! Kwaliteit wint de strijd! Het is een genot om dit duo aan het werk te zien. 

Maestro apple: toekomstmuziek

In opleiding bij David Ljungcrantz. Als vijfjarige laat hij zijn ontwikkeling zien in de GMB competitie, waarbij het doel is te gaan voor het hogere werk. We gaan nog veel van deze combinatie horen!

David Ljungcrantz en Noble Apple zijn een graag geziene combinatie

Wat een fantastische krachtpatser is deze jongste telg! Samen met David Ljungcrantz laat hij zien over onbegrensd vermogen te beschikken. Zowel bij de BLOM CUP te Valkenswaard als de GMB competitie was het een graag geziene combinatie.

Noilly Prat Apple en David Ljungcrantz: een sterk staaltje vakmanschap

Deze merrie liet samen David Ljungcrantz een staaltje vakmanschap zien bij de recent verreden jonge paarden competities zowel in de finale van de BLOM CUP in Valkenswaard als bij de GBM competitie in IJsselmuiden.

Orange apple blossom geeft visitekaartje af op Nationale KWPN Merriekeuring

De opvallende merrie Orange Apple Blossom gaf haar visitekaartje af op de Nationale KWPN Merriekeuring te Ermelo.

Remco Been wint ‘ Vragender’: ‘Met deze nog niet zo hard gereden’

Over één ding geen twijfel op zaterdagavond op het Paardensportcentrum Lichtenvoorde, het niveau van de ruiters en paarden was hoog. Maar liefst 18 van de 39 sprong foutloos door het 1.40m parcours van Jos Brinkman dat toch veel rijkunst vroeg. Kortom, er moest hard...

Euro-Cool hengsten sluiten Hengstencompetitie prachtig af

Op donderdag 31 januari vond de finale van de Blom Hengstencompetitie springen plaats tijdens de KWPN Stallion show in Den Bosch. In de Klasse M kwam Eurocool’s I Am London Apple aan de start. Met zijn vaste  ruiter Remco Been eindigde hij op een mooie gedeelde...

Elitepredicaat voor 22-jarige Oogappel

Een bijzondere deelnemer aan de rubriek 8 jaar en oudere stermerries op de Centrale Keuring van Utrecht: Grand Prix-merrie Oogappel (v. TCN Partout) van Nico en Simone van Maaswaal. De 22-jarige en nog steeds in zeer goede conditie verkerende merrie werd aan het touw...

Onze paarden

DRESSUURPAARDEN

Klik hier voor onze dressuurpaarden.

SPRINGPAARDEN

Klik hier voor onze springpaarden.

TUIGPAARDEN

Klik hier voor onze  tuigpaarden.

Neem contact op

Neem via dit formulier contact met ons op.