Euro-Cool

Gelegen in het midden van het land tussen de uitvalswegen A2, A27 en A12 heeft Euro-Cool haar bedrijfslocatie in ’t Goy nabij Houten. Op een bedrijventerrein van ruim één hectare zijn de koelhuizen, koelopslag en sorteerinstallatie ondergebracht. Daaromheen ligt het fruitteeltbedrijf voor appels en peren met bovendien een paardenstoeterij.

Ons bedrijf laat alle onderdelen op natuurlijke wijze samenwerken als één geheel. Zij heeft als basis het levend product:
– De teelt van (hard) fruit
– De koop van fruit op het hout
– Het fokken van paarden met een appelnaam (www.appelpaarden.nl) en het uitbrengen in de sport
– Het koelen van agrarische producten
– De sortering en verpakking daarvan
– Verduurzaming van het bedrijfsproces (zonnepanelen)

de ondernemer

De ondernemer, Nico van Maaswaal, laat al meer dan veertig jaar zien dat hij als agrariër de technologische ontwikkelingen bij kan blijven. Buiten de economische haalbaarheid gaat de onderneming als een goed rentmeester om met de haar toevertrouwde middelen. Of dit nu gronden, paarden, bomen of vruchten zijn.

Natuurlijk voldoet de onderneming aan de relevante kwaliteitscriteria, zoals Globalgap. Nog belangrijker dan een jaarlijkse keuring of kwaliteitsstempel is dat dagelijks dit gevoel van rentmeesterschap en kwaliteit in de praktijk gebracht wordt.

De ondernemer en zijn familie staan hiervoor en werken voortdurend aan verdere verbetering van de dienstverlening. Zij nodigen u uit door te bladeren op de site en bij vragen of voor verdere inlichtingen contact op te nemen. Zij staan u graag ten dienste!

Stoeterij Van Maaswaal

Paarden met een Appelnaam

Naast onze passie voor fruit en fruitteelt gaan wij voor de paardenfokkerij. Al jaren zetten wij ons in om de bloedlijnen in onze stoeterij te verbeteren. Daarvoor hebben wij de beste hengsten passend bij onze fokmerries, uitgezocht. Onze producten reiken in de sport (dressuur en springen) tot het allerhoogste niveau.

Neem contact op

Neem via dit formulier contact met ons op.