Euro-Cool hengsten sluiten Hengstencompetitie prachtig af

Op donderdag 31 januari vond de finale van de Blom Hengstencompetitie springen plaats tijdens de KWPN Stallion show in Den Bosch. In de Klasse M kwam Eurocool’s I Am London Apple aan de start. Met zijn vaste  ruiter Remco Been eindigde hij op een mooie gedeelde derde plaats in de competitie.

Met Eurocool’s Just Apple deed Remco ook goede zaken. Zij eindigden overall derde plek in de klasse L. Remco is beide hengsten kort voor de competitie gaan rijden: “Ik ben erg tevreden over het verloop van de competitie. Het was in het begin natuurlijk een beetje spannend, ik reed ze nog niet zo lang en Just Apple had nog maar weinig ervaring. Allebei de hengsten zijn super te rijden. Just Apple is super intelligent  en bijna altijd foutloos. Hij had maar een foutje in de hele competitie, en dat was mijn fout. Het is echt een heel leergierig paard met veel vermogen.”

Remco heeft beide paarden graag op stal: “Ik heb aan deze hengsten twee heel fijne concourspaarden met veel potentie. Ik verwacht dat Eurocool’s I Am London Apple het straks goed gaat doen op de grotere buitenconcoursen. Het zijn allebei fijne, nuchtere paarden.  Ik kan probleemloos alleen opstappen,  het zijn gewoon brave hengsten!”

Neem contact op

Neem via dit formulier contact met ons op.